SEO bureau Aalborg

Søgemaskineoptimering der giver kunder

SEO Aaalborg

[contact-form-7 id=”801″ title=”ringes op”]

SEO fra erfarent bureau i Aalborg – vi ved, hvad der virker!

Er du bekendt med begrebet SEO? SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, hvilket er en proces, der går ud så at søgemaskineoptimere sin hjemmeside eller webshop. Formålet er naturligvis, at man topper i Google på de søgeord, der har værdi for forretningen – uanset om det er ét eller mange. 

Veludført SEO får dig frem i resultatoversigten, så du bliver synlig over for kunderne, der klikker ind på dit website.

Hos Digital Aalborg har vi stor og god erfaring med at få virksomhed frem på de rigtige søgeord med søgemaskineoptimering med fokus på Aalborg som område. 

Vi går meget op i, at dine søgeord udvælges med omhu, så de har en mulighed for at give solide resultater for din forretning. Derfor analyserer vi grundigt din branche, inden vi går i gang med SEO på dine vegne.

Med professionel SEO i Aalborg bliver vejen til dine kunder kortere og livet som erhvervsdrivende sjovere. 

Få søgemaskineoptimering fra vores lokale bureau i Aalborg, hvor vi er klar til at tale med dig om dine muligheder for øget digital synlighed og mere trafik til dit website. 

Hvad er SEO og hvorfor Aalborg?

Kort og godt er SEO (søgemaskineoptimering) en proces, der hjælper med at få dit website højere op i søgeresultaterne på Google, når man søger på udvalgte søgeord. Det er en utrolig effektiv form for markedsføring, da man har mulighed for at fange kundernes interesse på nøje udvalgte søgeord.

Optimeringsprocessen kan derfor være med til at skabe mere trafik til din hjemmeside – og derved skabe mere salg og øge omsætningen.

Aalborg er en by i rivende udvikling, så det er nu, du skal starte optimeringsmotoren, hvis du gerne vil ligge øverst i søgeresultaterne på Google og have flere kunder i butikken. 

Hvad end du har en fysisk butik eller driver en webshop, er SEO et konkret redskab, der giver mere trafik og flere konverteringer – som f.eks. salg, henvendelser, tilmeldinger til et kursus, downloads af materiale etc. – og dermed styrker din forretning.

Hvad koster SEO?

1000

DKK/pr.mdr.

Case: Når SEO i Aalborg giver kunder til lokal køreskole

Sådan hjalp vi køreskolen med at få flere elever

Konsekvenserne af en mindre brugervenlig platform er til at føle på, når der er konkurrenter lige om hjørnet på det åbne internet. Det kunne en lokal køreskole mærke på det manglende antal af nye tilmeldinger fra elever. Det var f.eks. ikke muligt at booke tid til et hold i en af de relevante byområder, ligesom der ikke var en klar SEO-strategi. 

Køreskolen kontaktede Digital Aalborg med et klart ønske: Ny brugervenlig hjemmeside og en klar SEO-plan.

Efter at have udviklet det nye website og optimeret den til relevante søgeord, har køreskolen efter få måneder meldt alle hold udsolgt og måtte henvise til nye hold længere ude i fremtiden. 

Dette er blot én af de mange super gode oplevelser, vi har formået at levere til vores kunder. Hos DigitalAalborg.dk er vi bevidste om, at resultaterne opstår som resultat af et godt og solidt samarbejde mellem os og vores kunder. Det hele handler om samarbejde – så kommer resultaterne!

Kom i kontakt

Responsiv WordPress hjemmeside

Få en hjemmeside der tilpasser sig alle enheder, så du undgår, at nogle brugere ikke får det fulde potentiale ud af din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering

Alle vores hjemmesideløsninger er altid SEO baseret og det betyder, at du altid selv har overblik over din SEO status.

Information

DigitalAalborg.dk
Østerågade 20, 2 TH
9000 Aalborg
info@digitalaalborg.dk
+45 20 80 90 79
CVR: 33835108

Rul til toppen