Webshop

Komplet webshop løsning

Webshop fra webbureau Aalborg

Hvis du gerne vil starte en webshop og har haft tanker om hvad du skal bruge for, at komme i gang kan det godt virke lidt uoverskueligt når man læser sig frem til de ting det kræver. Derfor kan du nu få en løsning hvor du ikke skal gøre andet end, at bestille din webshop online eller ringe til os på 20 80 90 79.

Webshop Aalborg
[contact-form-7 id=”801″ title=”ringes op”]

Webshop med det hele

DigitalAalborg.dk giver dig muligheden for, at starte en webshop eller flytte forretningen online sådan, at dine kunder kan handle dine produkter døgnet rundt alle ugens dage. Eftersom tiderne har ændret sig både teknologisk, men også den måde vi lever på i dag er der mere efterspørgelse på online handel og derfor er det også det helt rigtige tidspunkt, at tænke og udvikle i disse retninger. 

Vi vil gerne hjælpe dig og kan tilbyde dig en komplet løsning og det betyder altså, at du intet skal foretage dig da vi opretter produkter, opretter sider til virksomheden på sociale medier og hvad der ellers hører til en webshop og dens identitet.

Se en webshop her

Webshop

9000

DKK

WordPress webshop

Alle vores webshop løsninger er bygget på WordPress og håndteres via et værktøj der hedder WooCommerce, som er en ekstra tilføjelse til WordPress. En af de mange fordele ved dette er, at du nemt kan administrere og følge med webshoppen fra mobilen, tabletten eller din PC hvilket vi også sætter op for dig når du køber en webshop hos os. 

Simple – men komplette webshop løsninger

Hos DigitalAalborg.dk vil vi gerne gøre det simpelt, hurtigt, nemt og enkelt for dig som kunde og derfor har vi fra start af et bud på hvordan vi kan levere en løsning, der indeholder alt hvad du skal bruge til en webshop. Vores udkasts er lavet på baggrund af den erfaring vi har med vores kunder og den proces der er for, at starte en webshop og flytte sine produkter online. 

Du er meget velkommen til, at kontakte os og høre hvordan vi kan hjælpe dig med, at få en webshop.

Kom i kontakt

Responsiv WordPress hjemmeside

Få en hjemmeside der tilpasser sig alle enheder, så du undgår, at nogle brugere ikke får det fulde potentiale ud af din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering

Vores løsning leveres altid SEO venlige hvilket vil sige, at du selv kan være med til, at give din hjemmeside et skub op i placeringerne på søgemaskinerne.

Information

DigitalAalborg.dk
Østerågade 20, 2 TH
9000 Aalborg
info@digitalaalborg.dk
+45 20 80 90 79
CVR: 33835108

Rul til toppen