Hjemmeside Aalborg

Billig hjemmeside fra Aalborg​

Hjemmeside fra webbureau i Aalborg

Få en WordPress hjemmeside og få fuld kontrol over din hjemmeside fra alle enheder og alle steder i verden. Vi bestræber os på, at levere moderne og funktionelle løsninger til fordelagtige priser. Vores kompetencer dækker over hjemmeside udvikling, SEO og special udvikling.

Den digitale verden har et hav af muligheder for din virksomhed og det kommer i alle tilfælde altid både kunderne og forretningen til gode.

Har du brug for svar på dine spørgsmål til de digitale muligheder, så står vi altid klar til en snak om en mulig løsning for dig.

Vi er lokale og kommer også gerne på uforpligtende besøg hos Jer.

 

  Seneste projekter

  Nørresundby Tagdækning Aps

  Udarbejdelse af website samt SEO optimering med løbende linkbuilding

  XHABI

  Udarbejdelse af firmaprofil med tilhørende kontakt mulighed

  Køreskolen i Centrum

  Opdatering af hjemmeside for køreskole i Aalborg, samt vedligeholdelse af SEO

  En hjemmeside uden besvær

  Når man som virksomhedsejer lige som os selv og mange andre ønsker, at gøre et godt stykke arbejde handler det om, at man kender til det man laver og ikke mindst formålet med det man laver. Vi har igennem mange år opbygget os en solid og bred erfaring indenfor hjemmeside udvikling og har på baggrund af det mulighed for, at levere en løsning til dig som der kræver mindst og giver mest.

  Gratis vurdering af digital profil

  Hvis du ønsker, at vide hvor og hvordan din virksomhed kan stille sig ud på den digitale front, står vi til rådighed med, at rådføre dig og din virksomhed i den rigtige retning. Vi har før hjulpet nystartet og sågar ældre virksomheder med, at styrke deres digitale fremtrædende og vi har en forudsætning om, at vores kunder forbliver vores kunder, som udvikler sig til et længerevarende samarbejde.

  Hvad er din plads på søgemaskinerne?

  Ligesom mange andre mennesker i verden bruger du helt sikkert også Google el. Bing eller en anden søgemaskiner til, at finde information, produkter og muligvis også venner på internettet. Derfor kan det være rigtig fordelagtige, at have en god plads på søgemaskiner når man søger på et givende virksomhedsnavn.

  Hos DigitalAalborg.dk har vi hjulpet virksomheder med, at styrke deres placeringer på søgemaskinerne ved hjælp vedligeholdelse af SEO herunder løbende indhold, opdatering af meta samt linkbuilding. Alle disse ting i en kombination er noget vi kan levere og det bliver leveret i højeste kvalitet og vil kunne uden tvivl ses på søgeresultaterne, det er vores garanti.

  Vi har haft rigtig stor erfaring med, at lokale forretninger kontakter i Aalborg for, at få skabt et billede af hvordan deres digitale profil kan bygges op eller videre på. Vi tager derfor også jævnligt på uforpligtende møder og tager en samtale om hvordan vi kan styrke Aalborg erhvervsliv synlighed på de forskellige platforme.

  Vores pris på hjemmeside starter fra
  6000 DKK

  WordPress hjemmeside

  Få mere info om WordPress hjemmeside her

  En WordPress hjemmeside er et website der er bygget på et CMS, som betyder content management system = indholds baseret system og det betyder i korte træk at, du nemt kan opdatere og styre det indhold der er på din hjemmeside. Via plugins og temaer kan man bygge en hjemmeside op i WordPress og tilpasse den ud fra ens behov og ønsker.

  Vi har igennem tiden bygget mange forskellige WordPress hjemmesider og er endnu ikke stødt på en udfordring, som ikke har kunne lade sig gøre i WordPress systemet. Derfor kan vi også klart anbefales, at man får en hjemmeside i Worpress da man selv hurtigt og nemt kan opdatere indholdet på sin hjemmeside og derved spare tonsvis af kroner på den del af budgettet.

  Kom i kontakt

  Responsiv WordPress hjemmeside

  Få en hjemmeside der tilpasser sig alle enheder, så du undgår, at nogle brugere ikke får det fulde potentiale ud af din hjemmeside.

  Søgemaskineoptimering

  Alle vores hjemmesideløsninger er altid SEO baseret og det betyder, at du altid selv har overblik over din SEO status.

  Information

  DigitalAalborg.dk
  Østerågade 20, 2 TH
  9000 Aalborg
  info@digitalaalborg.dk
  +45 20 80 90 79
  CVR: 33835108

  Rul til toppen