Hjemmeside Aalborg

Billig hjemmeside fra Aalborg​

Hjemmeside fra webbureau i Aalborg

Skal din hjemmeside være flot, brugervenlig og fungere fra alle enheder?

Vi gætter på, at du svarer ja til ovenstående. Hvis ikke, så har vi ikke en løsning til dig. Vores hjemmesider er nemlig bygget op ud fra tanken om, at en hjemmeside både skal være flot og kunne skaffe nye henvendelser – uanset om du tilgår den fra en mobil, tablet eller PC. 

Hos Digitalaalborg.dk udvikler vi din nye hjemmeside i WordPress. Det gør vi fordi, at WordPress udgør det perfekte lærred, når der skal opsættes et smukt og brugervenligt design. Dertil er der masser – som i tusindvis! – af gode plugins, der gør det muligt at udvide din hjemmeside med den rette funktionalitet, så den passer lige præcis til de behov, som din forretning har.

Derudover får du glæde af en intuitiv backend, hvorfra du let håndterer dit indhold og skaber nye sider, blogindlæg og meget mere.   

Med alle de fordele er det vel næsten ikke til at tro, at WordPress også egner sig fremragende til søgemaskineoptimering? Men jo, også her er WordPress fantastik at arbejde med. Hvilket er endnu en af de mange grunde til, at vi anbefaler systemet til dit nye website.

Kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder for en ny hjemmeside samt væsentligheden i at vælge det rette system. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale.  

Ps. Husk vi er lokale – Vi kommer også gerne på besøg hos dig.

Seneste projekter

SJ Tømrerentreprise A/S

Udarbejdelse af website samt SEO optimering med løbende linkbuilding

Din Rengøringspartner
Din Rengøringspartner Aps

Nyt website og løbende SEO vedligeholdelse

Nørresundby Tagdækning Aps

Udarbejdelse af website samt SEO optimering med løbende linkbuilding

XHABI

Udarbejdelse af firmaprofil med tilhørende kontakt mulighed

Køreskolen i Centrum

Opdatering af hjemmeside for køreskole i Aalborg, samt vedligeholdelse af SEO

Endelig en hjemmeside, der er til at betjene

Vi har igennem mange år opbygget os en solid og bred erfaring inden for hjemmeside udvikling, og har på den baggrund skabt en løsning til dig, der ønsker let redigering og maksimering af din tid.

Din nye hjemmeside er nemlig bygget i det verdenskendte WordPress CMS. CSM er en forkortelse for content management system. Det betyder ganske enkelt, at du får en hjemmeside, hvor du også selv bliver i stand til at benytte det brugervenlige redigeringssystem og oprette nye sider, blogindlæg og meget mere. Desuden er WordPress så populært og veludviklet, at du finder tusindvis af plugins, hvormed du kan tilknytte ny praktisk funktionalitet til din hjemmeside, så den matcher dine forretningsbehov 100%.

Vi har igennem tiden bygget mange forskellige WordPress hjemmesider, og er endnu ikke stødt på en udfordring, som ikke har kunne lade sig gøre i WordPress systemet. Derfor anbefaler vi uden tøven, at du får udviklet din nye hjemmeside i WordPress. Simpelthen fordi du hurtigt og nemt kan opdatere indholdet på sin hjemmeside – og derved også spare tonsvis af kroner på den del af budgettet.
Hele din WordPress løsning leveres naturligvis omsluttet af flot design og klart til at du kan foretage søgemaskineoptimering.

Vil du have en gratis vurdering af din digitale profil?

Er du nystartet og i tvivl om retningen for din digitale tilstedeværelse? Er du en etableret virksomhed, men savner professionel sparring og nye input? Eller mangler du blot et bureau til at realisere de planer, du allerede har udtænkt?
Uanset hvor din forretning står, hjælper vi jer med at træde frem i rampelyset på den digitale scene, med en gennemtænkt profil.

Vi har hjulpet både nystartede og etablerede forretninger med rådgivning og udformning af deres profiler – både som enkeltstående optimeringsprojekter og som længerevarende samarbejdspartnere. Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at gøre din digitale profil endnu bedre.

Hvor er din plads på søgemaskinerne?

Hvis du har brugt tid og kræfter på at få en ny flot hjemmeside, skal dine kunder naturligvis også være i stand til at finde den. I dag foregår det ved, at brugerne indtaster en søgning på typisk Google eller Bing, hvorefter søgemaskinerne præsenterer de bedste resultater til den indtastede søgeforespørgsel. Din nye hjemmeside leveres naturligvis, så den er klar til SEO – Search Engine Optimization – så du kan opbygge din autoritet i søgemaskinen og blive fundet på både dine services og dit virksomhedsnavn.

Hos DigitalAalborg.dk har vi hjulpet adskillige virksomheder med at styrke deres placeringer i søgemaskinerne ved hjælp vedligeholdelse af SEO, herunder udformning og løbende opdatering af indhold, opdatering af meta-tags samt linkbuilding. Strategien er naturligvis altid gennemtænkt – hvilket du ser på søgeresultaterne. Det er vores garanti.

Er du i tvivl om, hvilke søgeord du bør vælge og hvordan du kommer i gang? Læs mere om vores SEO-service her – eller kontakt os direkte for en uforpligtende snak om hjemmeside og markedsføring af den. Vi tager gerne snakken per telefon, men kan også tilbyde et uforpligtende møde, hvor vi tager en samtale om, hvordan vi kan styrke din virksomhed og Aalborgs erhvervslivs synlighed på de forskellige platforme.

Vores pris på hjemmeside starter fra
6000 DKK

WordPress hjemmeside

Få mere info om WordPress hjemmeside her

En WordPress hjemmeside er et website der er bygget på et CMS, som betyder content management system = indholds baseret system og det betyder i korte træk at, du nemt kan opdatere og styre det indhold der er på din hjemmeside. Via plugins og temaer kan man bygge en hjemmeside op i WordPress og tilpasse den ud fra ens behov og ønsker.

Vi har igennem tiden bygget mange forskellige WordPress hjemmesider og er endnu ikke stødt på en udfordring, som ikke har kunne lade sig gøre i WordPress systemet. Derfor kan vi også klart anbefales, at man får en hjemmeside i Worpress da man selv hurtigt og nemt kan opdatere indholdet på sin hjemmeside og derved spare tonsvis af kroner på den del af budgettet.

Kom i kontakt

Responsiv WordPress hjemmeside

Få en hjemmeside der tilpasser sig alle enheder, så du undgår, at nogle brugere ikke får det fulde potentiale ud af din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering

Alle vores hjemmesideløsninger er altid SEO baseret og det betyder, at du altid selv har overblik over din SEO status.

Information

DigitalAalborg.dk
Østerågade 20, 2 TH
9000 Aalborg
info@digitalaalborg.dk
+45 20 80 90 79
CVR: 33835108

Rul til toppen