DEN PERFEKTE HJEMMESIDE

Vi kan hjælpe dig med at, få et bedre forhold til din hjemmeside og dermed også skabe et bedre forhold til dine kunder der besøger den. Rigtig mange besøger en hjemmeside for at, finde information omkring virksomheder eller produkter virksomhederne tilbyder. Det er dog desværre sådan at, der er rigtig mange der ikke får formidlet sine budskaber til sine kunder via sin hjemmeside. Der er flere grunde til dette, men specielt en grund skiller sig ud gentagende gange. Det er typisk besværligt den der har ansvaret for hjemmesiden at, få den opdateret og tilføje nyheder omkring eller fra virksomheden.

En hjemmeside gavner din virksomhed

Et digitalt visitkort kan man godt kalde det. Vi tilbyder at, lave en hjemmeside til din virksomhed, som kan formidle budskabet ud til dine kunder på den helt rigtige måde. Vi har specialiseret os i weboptimering, og kan være dig behjælpelig med, at gøre hele kunderejsen endnu bedre. Vi sørger for at vedligeholde din hjemmeside, sådan at du kan fokusere på det andet. Du skal ikke længere frygte, at din side lige pludselig kommer til at gå ned. Du skal heller ikke være bange for, at du ikke lige får opdateret, sådan at de nye nyheder og events kommer på. Betragt os som din lokale IT mand, som sørger for at din side opnår sit fulde potentiale og at din forretning kører smurt online, når dine kunder besøger den.

Har du behov for en hjemmeside?​

Der er mange der går med den mavefornemmelse at, de ikke rigtig har brug for en hjemmeside til deres virksomhed og det er i mange tilfælde også korrekt, men i lige så mange tilfælde også forkert. Hos DigitalAalborg.dk mener vi helt klart at, det er vigtigt at kunne skabe et forhold og ikke mindst bekendtskab til sine kunder og det skal helst gerne gå begge veje. I den digitale verden er det meget normalt at, man som forbruger tager på inspirationsjagt på internettet og her skal man helst gerne være synlig hvis man som virksomhed ønsker flere kunder ind i biksen både fysisk og online.

Hjemmeside fra Webbureau Aalborg

DigitalAalborg.dk er et webbureau som, har arbejdet med online marketing i rigtig mange år og har gennem vores kunder fulgt den digitale og fysiske udvikling af erhvervslivet i Aalborg. Du kan derfor trække på vores mange års erfaring om online markedsføring med hjemmeside og SEO i Aalborg og samtidig har vi også et godt kendksab til det lokale erhvervsliv i Aalborg, som vi gerne deler ud af.