BILLIG HJEMMESIDE FRA AALBORG

WordPress hjemmeside med SEO - hurtig levering og fair pris!

Wordpress hjemmeside

Vi laver en WordPress hjemmeside til dig som, skræddersys ud fra dine behov og ønsker og vi laver enten et unikt design eller finde rette skabelon til lige præcis din virksomhed.

Læs mere om WordPress her

Supersupport

Vi lægger stor vægt på at, du er tilfreds med dit produkt og føler du får nytte af det. Derfor vil du altid opleve fuld support når du samarbejder med DigitalAalborg.dk

Få mere info her...

Søgemaskineoptimering

Du bruger selv Google og det gør dine kunder også og det kræver noget af dig og din hjemmeside. Derfor levere vi altid en hjemmeside der er klar til fuld SEO-optimering og tilbyder også gerne SEO kurser.

Læs mere her...

Når du får en hjemmeside fra os får du altid basis SEO optimering med på din hjemmeside og du er derfor altid sikret, at din hjemmeside er SEO venlig. Ønsker du, at komme højere op i placeringerne på Google på udvalgte søgeord eller, at styrke positionen på dine nuværende søgeord kan vi hjælpe dig med, at få bedre placeringer på Google ved hjælp af søgemaskineoptimering.

Hvordan kommer vi i gang?

Briefing og planlægning
Vi starter ud med at, holde et møde om hvad ønsker og behov for hjemmesiden er og skaber os en plan og en idé om hvad vi gerne vil have resultatet skal være.

Udarbejdelse og sparring
Vi tager tegninger og idéer fra mødet med hjem og går i gang med at skabe de ting vi har gennemgået på mødet og sparrer i hele processen med dig til vi har nået resultatet.

Endelig godkendelse og levering
Når du har godkendt produktet og vi sammen er tilfredse om det vi har fået skabt er vi klar til at, gå online med det.

DEN PERFEKTE HJEMMESIDE

Savner du også en hjemmeside der er nemmere at, opdatere og som virker moderne og brugervenligt for dine kunder? Vi hjælper dig med at, få en hjemmeside der formidler dit budskab på den bedste måde.

Vi kan lave en hjemmeside til dig hvor du selv kan opdatere indholdet, eller vi kan hjælpe dig med at vedligeholde den. Du er med til at, sætte et præg på designet men, vi sørger derimod for at, den lever op til krav om fleksibilitet for alle enheder og ikke mindst, at den er brugervenlig.

Hos DigitalAalborg.dk tager vi hånd om dig og din virksomhed og vi bestræber os på at, være i tæt dialog med dig under hele forløbet.

Hjemmeside til din virksomhed

Har du behov for en hjemmeside?​

Der er mange der går med den mavefornemmelse at, de ikke rigtig har brug for en hjemmeside til deres virksomhed og det er i mange tilfælde også korrekt, men i lige så mange tilfælde også forkert. Hos DigitalAalborg.dk mener vi helt klart, at det er vigtigt at kunne skabe et forhold til sine kunder og det skal helst gerne gå begge veje. I den digitale verden er det meget normalt, at man som forbruger tager på inspirationsjagt på internettet og her skal man helst gerne være synlig hvis man som virksomhed ønsker flere kunder ind i biksen både fysisk og online.

En hjemmeside gavner din virksomhed

Et digitalt visitkort kan man godt kalde det. Vi tilbyder, at lave en hjemmeside til din virksomhed, som kan formidle et budskab til dine kunder på den helt rigtige måde. Vi har specialiseret os i weboptimering, og kan være dig behjælpelig med, at gøre hele kunderejsen endnu bedre. Vi sørger for, at vedligeholde din hjemmeside sådan, at du kan fokusere på det andet. Du skal ikke længere frygte, at din side lige pludselig kommer til at gå ned. Du skal heller ikke være bange for, at du ikke lige får opdateret sådan, at dine nyheder og events kommer på. Betragt os som din lokale IT mand, som sørger for at din side opnår sit fulde potentiale og at din forretning kører smurt online, når dine kunder besøger den.

Hjemmeside fra Webbureau Aalborg

DigitalAalborg.dk er et webbureau hvor vi har arbejdet med online marketing i rigtig mange år og har gennem vores kunder fulgt den digitale udvikling af erhvervslivet i Aalborg. Du kan derfor trække på vores mange års erfaring med online markedsføring via hjemmeside og SEO i Aalborg, og samtidig vores kendskab til det lokale erhvervsliv i Aalborg.

WordPress hjemmeside

Har du gået og snuset lidt til WordPress? Få mere info om Worpress hjemmeside lige her.

En WordPress hjemmeside er et website der er bygget på et CMS, som betyder content management system = indholds baseret system og det betyder i korte træk at, du nemt kan opdatere og styre det indhold der er på din hjemmeside. Via plugins og temaer kan man bygge en hjemmeside op i WordPress og tilpasse den ud fra ens behov og ønsker.

Vi har igennem tiden bygget mange forskellige WordPress hjemmesider og er endnu ikke stødt på en udfordring, som ikke har kunne lade sig gøre i WordPress systemet. Derfor kan vi også klart anbefales at, man får en hjemmeside i Worpress da man selv hurtigt og nemt kan opdatere indholdet på sin hjemmeside og derved spare tonsvis af kroner på den del af budgettet.