Moderne webbureau i Aalborg

Mød din nye partner her...

Vi er lokale & digitale...

DigitalAalborg.dk er stiftet på baggrund om, at drive en lokal webmaster virksomhed der tilbyder kunder i Aalborg og omegn hjælp til hjemmeside og online markedsføring.

Vi har eksisteret siden 2018 og har lige siden har en mission om, at hjælpe virksomheder med, at skabe online identitet ved hjælp af hjemmeside, SEO eller webshop.

Hvis du ønsker, at vi ser hvilke digitale muligheder der kan have fordel for din virksomhed er du altid velkommen til, at tage kontakt os.

Ring til os på 20 80 90 79 eller skriv til os via hjemmesiden eller på mail info@digitalaalborg.dk. Vi vil se frem til, at høre fra dig.

Opdateret hjemmeside

Vi følger altid den nye teknologi og holder os opdateret i forhold til hvordan vi kan styrke din virksomhed på de fungerende digitale kanaler.

Hvis du ønsker, at formidle dit budskab til en bestemt målgruppe ud fra en bestemt platform er det noget vi kan hjælpe dig med.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos DigitalAalborg.dk har vi nogle kernekompetencer vi arbejder med og det er her vi hvor du kan drage nytte af vores mange års erfaring.

Kom i kontakt

Responsiv WordPress hjemmeside

Få en hjemmeside der tilpasser sig alle enheder, så du undgår, at nogle brugere ikke får det fulde potentiale ud af din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering

Alle vores hjemmesideløsninger er altid SEO baseret og det betyder, at du altid selv har overblik over din SEO status.

Information

DigitalAalborg.dk
Østerågade 20, 2 TH
9000 Aalborg
info@digitalaalborg.dk
+45 20 80 90 79
CVR: 33835108

Rul til toppen