SÅDAN GØR VI...

Få et indblik i hvordan vi laver linkbuilding for dig.

ANALYSE AF SØGEORD
STRATEGISK PLANLÆGNING
RELEVANTE LINKS

GRATIS LINKBUILDING TILBUD...

Linkbuilding er en af de stærkeste værktøjer du kan benytte dig af når man snakker omkring SEO og hvis man ønsker, at se sine resultater få højere placeringer. Ved hjælp af links via artikler fra danske blogs og magasiner kan du opnå større opmærksomhed hos bla. Google og derved opnå bedre placeringer ved hjælp af link building. Når du køber danske links hos DigitalAalborg.dk vil du få en artikel med 500 ord og den er tilpasset til det link der linkes til og der vil blive tilknyttet et relevant billede der passer til søgeordet.

caret-down caret-up caret-left caret-right
WAGN LARSEN

Efter intens kamp med de andre konkollegaer i branchen om de højeste placeringer, så vi os nødsaget til, at gå efter nye værktøjer. Heldigvis var linkbuilding en af de værktøjer der gjorde, at vi endelig kom i top 3!

VIBEKE MØLLER

Vi bruger DigitalAalborg.dk til SEO og blev introduceret for linkbuilding, som har givet pote i forhold til placeringer i Google og det heldigvis kun en vej !!

GRØNKØRSEL

Vi benytter linkbuilding til, at styrke vores søgemaskineoptimering og få højere placeringer og kan trygt anbefale DigitalAalborg.dk

Hvad skal det koste?

Pris for linkbuilding
Links med artikler fra danske domæner
500 DKK
per link
Linkbuilding resultater

Danske domæner

God domain rank

500 ords artikel