Det hele handler om samarbejde.

Personligt samarbejde
Vi er med dig hele vejen og ønsker altid kun at, du får den bedste oplevelse når du skal have en hjemmeside og du har altid mulighed for at få hjælp til din WordPress løsning.
SEO & WordPress

Du kan få rigtig god fordel af SEO hvis du gør det rigtig og det er noget vi kan hjælpe dig med på din WordPress hjemmeside og du kan også selv give en hånd med. Vi finder gerne en løsning til dig.

Mobilvenlig & responsiv

Med en WordPress hjemmeside fra os får du altid en hjemmeside der tilpasser sig alle forskellige enheder og det er altid med i prisen. Vi sørger også for at, din hjemmeside loader hurtigt og er brugervenlig.

Hvordan virker det så?

Planlægning af projekt

Før vi kan lave din hjemmeside skal vi høre lidt mere om dine ønsker og behov. Derfor holder vi altid et møde inden vi går i gang og så finder vi sammen ud af hvordan hjemmesiden skal formes.

Udarbejdelse

Har du allerede en WordPress side eller et domæne med webhotel? Så skal vi blot bruge informationer for, at kunne logge ind og arbejde videre ellers er det også noget vi sørger for såfremt dette ikke haves.

Levering med support

Når vi er færdige og begge parter er tilfredse bliver hjemmesiden leveret, bliver lavet en aftale omkring et møde hvor der er 2 timers personlig support inkluderet. Dette er en del af din aftale.

Lad os lave din WordPress hjemmeside