Det hele handler om samarbejde.

Personlig support
Hos DigitalAalborg.dk får du 2 timer gratis personlig support hvor vi møder op hos dig og hjælper dig i gang med din nye hjemmeside.
Søgemaskineoptimering

Vi laver søgemaskineoptimering også kaldet SEO på 10 af din sider når du bestiller en ny eller opdatering af hjemmeside.

Mobilvenlig og responsiv
Mobilen er ved at, overtage alt og derfor skal din hjemmeside også være klar til at, imødekomme alle mobiler og enheder.

Hvordan virker det så?

Planlægning af projekt

Inden vi starter samarbejdet sætter vi os sammen og taler om hvad der skal ske i forbindelse med samarbejdet. Skal der laves en ny hjemmeside eller opdatering af eksisterende? Dette skal på plads inden samarbejdets start til fordel for begge parter.

Udveksling af informationer

Såfremt du allerede har et domænet og webhotel skal vi bruge disse informationer for at, kunne påbegynde arbejdet og lave den nye hjemmeside. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at, fremskaffe både webhote, domæne og oplysninger.

Endelig levering med support

Når vi er færdige og begge parter er tilfredse bliver hjemmesiden leveret og der bliver lavet en aftale omkring et møde hvor der er 2 timers personlig support inkluderet. Dette er en del af din aftale med DigitalAalborg og det er udover dine 3 måneders telefonsupport.

Vi tager gerne en snak - helt gratis!